Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
szaszlaci
üzenetére
Tv még azért odébb van... mármint a családnak jó ez is. Én persze szívem szerint hd projektort vennék
Bár az is egy kategória... Persze nyilván figyelembe kell venni a szoba/táv, stb méreteket.
Svideó is csak addig lesz, amíg nem foglalkozok hd-val, meg igazából nem is szoktunk nagyon filmezni vagy ilyesmi, ezt inkább csak a magam szórakoztatására csinálom
usb: hmm én viszont azt nem tudtam, hogy az irda és infra nem teljesen ugyanaz... irda tényleg nem jó, mint megtudtam. Ugyanakkor soros portra sajátot készíteni meg nem nehéz, ahogy néztem pl itt, aztán lehet más lesz belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Bár az is egy kategória... Persze nyilván figyelembe kell venni a szoba/táv, stb méreteket.