- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Home server / házi szerver építése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Összeraktam én is egy ilyen gépet:
D945gclf2
asus házikó
ide 200gb vinyó (slave)
ide dvd író (master)
1 giga ram.Minden klafa is volt, addíg míg ki nem cseréltem a házat 1 modecom 302-re. Ebbe már nem fért bele az 5,25-ös dvd író, így anélkül raktam össze. Ezek után nem volt hajlandó boot-olni, az intel logó után fekete képernyő fogadott. Ha nyomtam egy reszetet csavarhúzóval akkor betöltődött az oprendszer.
Egy óra szenvedés után átraktam a vinyót masterre, s láss csodát már indult is. Ma vettem egy slim dvd írót, ezt be is raktam, a helyzet ugyanez a fekete képernyő. A dvd-n nincs jumper, ezért csak a vinyóval tudtam bűvészkedni (master, slave, cable select), de sajnos nem segített. Biost is frissítettem 140-re, mindhiába.Találkozott valaki hasonlóval? Mit kéne még állítanom?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P3 Plus SSD 500GB és Crucial P5 plus 500GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest