- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay #7562 üzenetére
LCPower AM2 Cu-AL hűtő a kínai kerettel a 2640- hez is kevés volt, cseréltem LCPower toronyra(180W), ez már elegendő.
A HUANANZHI X99 -TF lapomon csak 1 gondom van RAM T3 nem változtatható, Iván elvtárs részletesen tárgyalja a lapján, van hozzá tucat féle bios, mindegyiknek előnye-hátránya. Hogy melyik fog működni, alapos azonosítás kell, nincs kedvem téglásítani a lapot, meg T3- al is jó sztem, mivel Quad(4x8GB desktop Kingston RAM). Az többi setet meg pont a kedvemre szabták. Alváshiba esetén írja Iván, hogy 1 jumpert kell átrakni a lapon, de nem tettem át, nem használok S3-4 módokat, csak a problémát okozhatják, esetleg áramszünet esetén logikai, erősebb esetben fizikai HDD/SDD pusztulás, menjen csak szépen folyamatosan, ha éppen nem használom, energiatakarékos profil a Winben, oszt jóvan.
Én kisfogyasztású procira is tennék ventit, csak bordával nem használnám...
Manapság a modern ventik hangja minimális, nem zavaró.
L-es proci turbo hack-el : erre kíváncsi vagyok, majd írd meg mi lett az eredmény. A 2640- esem gondolom 3.4GHz lenne az összes mag, ha megkockáztatnám, de akkor meg még erősebb hűtő kéne, nincs kedvem hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest