- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- VR topik
- Apple MacBook
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Annál nincs ilyen bug sajnos. Ennél a procinál 2.8ghz a gyári mert eleve magas TDP-vel van. Normál esetben nem szokott ekkora lenni az all core turbó csak az ilyen prociknál.
Ezért is ér szerintem kevesebbet a v4-es proci. Az tény hogy kevésbé melegszik de a v3-asok sem hűthetetlenek. IPC növekedés szerintem nem is volt mérhető, persze a ramokat lehet hajtani 2400-on az talán ad valamit.
Iylesmi még a Intel Xeon E5-2679 v4 ahol 200w tdp miatt is nagyobb az all core turbo.
Viszont totál máshogy kell ezekre tekinteni.
Azaz a v3-nál meg kell venni a legnagyobb turbósat és örülni hogy megy a hack. (meg küzdeni a tdp limittel alulfesszel) Itt a v4 meg bonyolult mert ha nagy turbót akarsz minden magra akkor nagy TDP kell és nem kell nézni az egy magos frekit.
Aprón van fent egy 2699Cv4 ami egy fos, azaz 145w de csak 2.4ghz a totál max órajele. Szóval szerintem v4 bonyolult és drága, nem éri meg a v3-akhoz képest. Persze ki lehet fogni jókat néha olcsón de messze kevesebb eséllyel mint a v3-akat.
V4-nél is van 2696v4 amely szerintem jobban megy mint a 2699v4 de nem volt lehetőségem ilyeneket próbálni, ez az első v4-es procim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring
- Motoros topic
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- SörcsaPH!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest