- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiegészítette az öregedő professzionális Radeonokat az AMD
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Annál nincs ilyen bug sajnos. Ennél a procinál 2.8ghz a gyári mert eleve magas TDP-vel van. Normál esetben nem szokott ekkora lenni az all core turbó csak az ilyen prociknál.
Ezért is ér szerintem kevesebbet a v4-es proci. Az tény hogy kevésbé melegszik de a v3-asok sem hűthetetlenek. IPC növekedés szerintem nem is volt mérhető, persze a ramokat lehet hajtani 2400-on az talán ad valamit.
Iylesmi még a Intel Xeon E5-2679 v4 ahol 200w tdp miatt is nagyobb az all core turbo.
Viszont totál máshogy kell ezekre tekinteni.
Azaz a v3-nál meg kell venni a legnagyobb turbósat és örülni hogy megy a hack. (meg küzdeni a tdp limittel alulfesszel) Itt a v4 meg bonyolult mert ha nagy turbót akarsz minden magra akkor nagy TDP kell és nem kell nézni az egy magos frekit.
Aprón van fent egy 2699Cv4 ami egy fos, azaz 145w de csak 2.4ghz a totál max órajele. Szóval szerintem v4 bonyolult és drága, nem éri meg a v3-akhoz képest. Persze ki lehet fogni jókat néha olcsón de messze kevesebb eséllyel mint a v3-akat.
V4-nél is van 2696v4 amely szerintem jobban megy mint a 2699v4 de nem volt lehetőségem ilyeneket próbálni, ez az első v4-es procim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- OLED TV topic
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiegészítette az öregedő professzionális Radeonokat az AMD
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest