- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Léghűtés topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Awil
tag
VGA az 980TI a ramom az egy 2400mhz corsair 16gb
Képet tettem fel, a gépről, mire vagy pontosan kíváncsi? Nem, nem kellett frissíteni a BIOS-t.
4.3 GHZen a max hőmérsékletem 76 fok volt a 6. magon az alaplapi senzor viszont 84 fokot mutatott, ha jól emelkészem. A víz 29-30 fok kozött ment 2db 480radival úgy, hogy az 1ik push-pull a másik csak simán push.A
Üdv
ps: én csak játszom rajta.
-
drsanya
aktív tag
Quadba vedd a RAM-ot inkább, mert ha két ilyet rendelsz, akkor sanszos, hogy nem ugyanaz lesz a kettő és abból lehetnek anomáliák. Nem sok, de van rá esély. Legalábbis korábban ezt írták a tisztelt fórumtársak feljebb.
Egyébként nekem is összeállt a konfig 9 hónap után és ha sikerül akkor vagy karácsonyra, vagy újévre meglesz
Alig várom. AMD után azt hiszem döbbenet lesz a különbség. Ja ugyanez, csak X99-A II lesz a deszka. Meg G.Skill RAM-ok. Meg Phanteks ház. Meg EVGA táp. Meg 960 EVO 256-os.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest