Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wukodlak
aktív tag
válasz
kócos87 #3846 üzenetére
Szia.Ha mindenképp Zalmant szeretnél akkor inkább a nagytesót válaszd:Zalman CNPS12X,vagy a kollega által ajánlott Noctua NH-D14 vagy D15,de ezenkivül lehet még válogatni:Thermalright Silver Arrow IB-E Extreme vagy Phanteks PH-TC14PE(nekem ez van,bátran merem ajánlani).Ezek mindegyike megbirkozik könnyedén az általad kivánt teljesítménnyel és még tartalék is marad bennük,ha esetleg megszállna az ihlet és még szeretnél tuningolni.A kompatibilitásra mindenképp figyelj!!!
-
N.Laca64
csendes tag
válasz
kócos87 #3846 üzenetére
Szia.
Nekem is karcsúnak tünik az a hütö ehhez a procihoz,föleg húzva. Ezt szerintem a felsö kategóriáju léghütök tudják kielégítöen lehüteni. Én olyat vennék amire két ventit rá lehet rakni, hogy jól meg legyen mozgatva a levegö. A hardveraprón ki lehet fogni néha nagyon jókat igen kedvezö áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest