Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Samsung LCD és LED TV-k
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redbull941
tag
Ez az első lapom x99-en
Gigát akartam volna venni, csak rendelésnél szóltak, hogy nincs készleten giga, és hogy válasszak más lapot, így lett az asrock (kb egy árban volt a giga és az asrock). Asrockból is a 3.1-es verziót mondták a fórumozók, mert jobban megéri
Proci hűtőm végett 4.2ghzen vagyok, 1.195v-al stabil fixen (Woros fórumtársnak köszönhetően 4ghz 1.250v-on a chache) stabil minden játék alatt, gta5-alatt a hőfokok 65c-nem melegebbek. Burn tesztnél ilyenek lettek a hőfokok. Erősebb proci hűtővel lehet fixen 4,5-en nyomatni. Cine15 -alatt ilyen pontok lettek. (4,5ghz,1.3v (csak random rá tettem a feszt), chache 3.3ghz, 1.165v)
Szóval eddig megvagyok elégedve vele. Csak reggeli hideg indításnál ilyent csinál, látni nem látni, mert sötét volt még xD de hallani lehet ahogy berreg egyet, majd elindul. Lehet nem a proci vagy a lap a hibás, hanem valószínűleg a hdd lesz a ludas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Creality Nebula Camera
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Gigát akartam volna venni, csak rendelésnél szóltak, hogy nincs készleten giga, és hogy válasszak más lapot, így lett az asrock (kb egy árban volt a giga és az asrock). Asrockból is a 3.1-es verziót mondták a fórumozók, mert jobban megéri