Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Redbull941 #1718 üzenetére
Nezd csak. Hutot vettel hozza kulon, vagy a regivel akarod hasznalni?
miklosss2012: Pedig Neked most a turelem elkel, parszor probara lesz teve.
Engem megnyugtat, meg a kabelmenedzsment is. Ellenben mindig elszurom, mert osszerakom, es nem probalom ki, hanem epitett viz leven csak siman feltoltom a rendszert, legtelenitem, megcsinalom csuda szepre. Aztan mikor vegzek, es elegedetten ranezek, akkor beotlik, hogy mi van ha nem indul?!
Mindig elfelejtem kiprobalni elotte....
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged