- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Milyen alaplapot vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay #7350 üzenetére
Nemrég átkerült a 6900K proci egy másik gépbe, Win11 rendszerrel, alap BIOS beállítással.
Ezen nálam is ismeretlen device volt - milyen jó hogy jött a téma. Köszönet Bile Demon -nak
Leteszteltem, nem ment a Turbo3.0, legalábbis nem tolta 4 GHz-en soha egyik magot sem.
Vettem a bátorságot, felraktam az Intel Win10 1809 and later Turbo 3.0 driverét az MS catalog-ból. Restart, és láss csodát 4Ghzen képes futni az egyik magElőtte Win10 futott rajta, az előző kommentjeim azt idézték, akkor néztem utoljára hogy ment rendben.
Persze beállíthanám fixre is, turbo nélkül a BIOS-ban. De most valahogy érdekel a gép fogyasztása is. Jó ez így nekem, csak akkor küldi meg ha tényleg kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest