Hirdetés
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czmorek
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #7044 üzenetére
Nem kapcsoltam ki a HT-t.
A BIOS-ban minden ami energia takarékosság, vagy túlhúzás támogatására szolgáló küszöb értékek, ki vannak maxolva.
Egy Asus lapnál nem kell beszúrni az Undervolt 'driver' egyikét sem (UEFITool-os lépés), csak ki kell hagyni ezt a lépést. Különben nem reagál semmiféle egyéni feszültségállításra a lap BIOS-a.
Szóval csak a mikrokódokat töröltem ki az MMTool-al (2db 6F-es), és működik.
Ha így Auto-n hagyok minden feszültséget akkor a Cinebench r23 pl. 24X szorzón fut le.
Viszont magamnak szabályozva már 28X-on megy. (Ahogy sorba jönnek egymás alatt és Offset mode -0,055V; -0,035V; -0,035V ) A Cache feszültségre érzékeny a lap-cpu, így azt kevésbé csökkentettem.
S az az érdekes, hogy ha előtte beraktam ilyen fesz. szabályzó driver-t a BIOS-ba, és még hasonlót is ahhoz mint amit manuálisan belőttem, de mégis csak 27X szorzón ment a Cinebench r23.
Most könnyedén lenyomta a HWBOT-on lévő eddigi rekordot a gép Cinebench r23-ban, meg akkor szerintem kb. bármiben is ami ugyanilyen procit használt:
15267pont
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűnyíró topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest