- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czmorek
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #7044 üzenetére
Nem kapcsoltam ki a HT-t.
A BIOS-ban minden ami energia takarékosság, vagy túlhúzás támogatására szolgáló küszöb értékek, ki vannak maxolva.
Egy Asus lapnál nem kell beszúrni az Undervolt 'driver' egyikét sem (UEFITool-os lépés), csak ki kell hagyni ezt a lépést. Különben nem reagál semmiféle egyéni feszültségállításra a lap BIOS-a.
Szóval csak a mikrokódokat töröltem ki az MMTool-al (2db 6F-es), és működik.
Ha így Auto-n hagyok minden feszültséget akkor a Cinebench r23 pl. 24X szorzón fut le.
Viszont magamnak szabályozva már 28X-on megy. (Ahogy sorba jönnek egymás alatt és Offset mode -0,055V; -0,035V; -0,035V ) A Cache feszültségre érzékeny a lap-cpu, így azt kevésbé csökkentettem.
S az az érdekes, hogy ha előtte beraktam ilyen fesz. szabályzó driver-t a BIOS-ba, és még hasonlót is ahhoz mint amit manuálisan belőttem, de mégis csak 27X szorzón ment a Cinebench r23.
Most könnyedén lenyomta a HWBOT-on lévő eddigi rekordot a gép Cinebench r23-ban, meg akkor szerintem kb. bármiben is ami ugyanilyen procit használt:
15267pont
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel I5-8500 / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Intel I7-8700K / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest