Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanchore
senior tag
válasz
Stanchore #5524 üzenetére
Új fejlemény a 00 hibás configgal: pár napja elvitte egy ismerősöm a proci-lap-memória triót tesztelésre, hátha rájön valamire. Először valami no name táppal próbálta, ugyanúgy semmi, majd rákötött egy Chieftec 450-es tápot, amivel elsőre még nem, de pár próbálkozás után, ha a ReTry gombot nyomkodta, és egyszer csak elindult.
Tegnap visszahozta, meg elhozta ezt a tápot is hozzá. Kipróbáltam, simán indult vele, majd kipróbáltam egy Corsair táppal, azzal is, majd az új EVGA-val, amivel eddig próbáltam, azzal is. Viszont az első BIOS-ba lépés után egy 10 másodperccel kikapcsolt és ugyanazzal a hibával indult már csak újra. 00, CPU Led és nem világít a lapon a csík sem, mintha nem kapna elegendő áramot. 6-8 próbálkozás a ReTry gombbal és egyszer csak hirtelen megint elindult és azóta is indul rendesen, minden indítással.
Na ilyenkor mi a jó franc van?
Mert ha épp így indult szervizben, akkor persze, hogy Teszt OK lett. Olyan, mintha valami áram vezérlő hol működne, hol nem. Attól tartok, ha most visszaépítem a házba, előbb utóbb lehet, hogy újra előjön. Az már biztos, hogy lap hiba, de így meg hogy gariztassam? :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- ASUS routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- EAFC 26
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő