Új hozzászólás Aktív témák

• Stanchore

senior tag

válasz Stanchore #5524 üzenetére

Új fejlemény a 00 hibás configgal: pár napja elvitte egy ismerősöm a proci-lap-memória triót tesztelésre, hátha rájön valamire. Először valami no name táppal próbálta, ugyanúgy semmi, majd rákötött egy Chieftec 450-es tápot, amivel elsőre még nem, de pár próbálkozás után, ha a ReTry gombot nyomkodta, és egyszer csak elindult.

Tegnap visszahozta, meg elhozta ezt a tápot is hozzá. Kipróbáltam, simán indult vele, majd kipróbáltam egy Corsair táppal, azzal is, majd az új EVGA-val, amivel eddig próbáltam, azzal is. Viszont az első BIOS-ba lépés után egy 10 másodperccel kikapcsolt és ugyanazzal a hibával indult már csak újra. 00, CPU Led és nem világít a lapon a csík sem, mintha nem kapna elegendő áramot. 6-8 próbálkozás a ReTry gombbal és egyszer csak hirtelen megint elindult és azóta is indul rendesen, minden indítással.

Na ilyenkor mi a jó franc van? :F :) Mert ha épp így indult szervizben, akkor persze, hogy Teszt OK lett. Olyan, mintha valami áram vezérlő hol működne, hol nem. Attól tartok, ha most visszaépítem a házba, előbb utóbb lehet, hogy újra előjön. Az már biztos, hogy lap hiba, de így meg hogy gariztassam? :S

Új hozzászólás Aktív témák