- Azonnali informatikai kérdések órája
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
válasz
atidzsiforc #5167 üzenetére
Ezt mondjuk pont nem értettem.
Igen igen, tudom, hogy láma vagyok, de akkor se. Hogy értsétek miért kérdezek f?szságokat, tudni kell, hogy elkezdtem nézegetni az uefit, és rögtön nem volt fogalmam se semmiről. Olyannyira sok a lehetőség, hogy egyszerűen eltéved benne az ember. Mindegy a kérdés továbbra is adott, nem tudom hogy jól használtam e a turbo boost maxot, illetve nem értem az XMP tuningnál azt, hogy 3000 1,35 V beállítás mellett bekapcsolt energiatakarékossággal az 1500 MHz is 1,226V, és a 3875 MHz is annyi. Ha visszaveszem a 2800 1,2 V profilra akkor meg 1200 MHz 0.765 V a max pedig 1,269 V.
Maxot pedig azért írtam mert tegnap még a következő történt. Beállítom az XMP profilt, majd átmegyek EZ Mode-ba és az AI Tweakerben a cpu core ratio-t autora állítom áll sync core-ról, akkor nem megy el 3800ig. Nyilván azért, mert a 6 magra eltűnik a szorzó beállításának a lehetősége, ezt értem is. Azert tettem autóra, mert azt hittem, hogy akkor a boost max magától fogja állítani a magokat. Mit kell oda állítani egyébként ami szerintetek helyes? Egyáltalán jól gondolkodom-e? Köszönöm ha útba igazítotok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Mobil flották
- Synology NAS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Nintendo Switch 2
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest