Új hozzászólás Aktív témák
-
Klikodesh
senior tag
Azt rebesgetik az uj nodeon keszult dieok nem birnak mechanikai terhelest amivel a forrasztas jarna a hotagulas miatt igy kenyszerult a pasztazasra az intel, de semmi hivatalos info nincs errol.
Egyebkent a problema inkabb a tavolsag a die es a kupak kozott, ezen segit az ujrapasztazas, de mivel a gyari pasztat nem lehet ujra ratenni miutan a ragasztot a kupak es a nyak kozott elvagjak ezt bizonyitani nem lehet.
De mereseket csinaltak az anandtechen hogy alakul a hofok ha az uj pasztaval is ugyanakkora a tavolsag a kupak es a proci kozott mint eredetileg ( lemerte mielott megmoddolta ) es durvan hibahataron azonos volt az eredmeny a gyari pasztaval ez utal arra, hogy nem maga a paszta anyaga tehet rola, hanem az segit hogy kozelebb kerul a kupak a procihoz mod utan.
Lehet hogy a forrasztott procinal ez a tavolsag nem okozott gondot de a pasztanal jelentkezik, coolaler azt irta ,hogy javult a helyzet mar az Ivy Eb procikon is de nem tunt el nyom nelkul. Tehat lehetseges tud javitani a dolgon az intel, ami ha az anandtechen meroknek van tenyleg igazuk akkor tenyleg nem igazan kihivas.
(#602) =WiNTeR= Bocs post utan vettem eszre mit irtal.
Coolaler szerint javul a helyzet a jovoben, szerintem pont a kupak die tavolsag csokkentessel oldja meg az intel. Remelhetgoleg haswel es ivy-eb megjelenesevel feny derul ra mi is volt tenyleg a dolog mogott.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged