- Házimozi belépő szinten
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- Androidos tablet topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Hát igen, tudom, hogy annyi lesz, volt már ártáblázat.
De a lepényhal..."DDR5-Pci-E 5.0 és új foglalat ez majd felkavarja az álló vízet."
Nem értem, miért kavarná fel?
A DDR5 bizonyára drága lesz.Tudomásom szerint a nagyobb sávszélesség inkább a több processzormag megfelelő etethetőségét szolgálja majd, egyes magok teljesítményét kevéssé fogja befolyásolni. Legalábbis én nem találkoztam még olyan elemzéssel, ami ezzel a ígérettel kecsegtetett volna.
Tehát a magszámnövekedés benne lehet a pakliban a DDR5-től, de ez leginkább a munkaállomásokat érinti. Vagy gondolod addigra beérik a konzol 8/16 mag és szükség lesz PC-n többre?a PCIe5 is drága lesz. Szerintem az alaplapgyártók vonakodni fognak implementálni, a PCIe4-től is fáztak picit. Abu nemrég írt cikket arról, hogy idén nem is készülnek PCIe5-ös SSD-vel.
a DDR5 esetleg számíthat majd a nagyobb IGP-nél.
És a PCIe5 a DDR5-tel együtt számíthat az esetleg olyan GPU bővítőkártya, amin nincs fedélzeti ram, csak egy nagy, egyébiránt pedig úgy viselkedik, mint egy IGP, csak fizikailag külön kártyán van, de ugyanúgy a DDR5 rendszermemórát használja, amihez a PCIe5 biztosít elegendő sávszélességet.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest