Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeva000
addikt
válasz karesz1980 #6209 üzenetére
ááá,már varia van
Most raktam föl a 10-es béta biost...Úgynéz ki,hogy sztem ezzel álljatok neki tuningra
Ahol tegnap sz*rrá fagytam kisebb FSB-nél,ezzel a biossal még tök stabil mindenhol.
A proci végét még nem néztem meg,de nem leszek meglepve,ha jóval 4GHz fölé megyek
b+...amiket kérdeztél,írd le priviben...már aztsem tommm mi volt az[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz karesz1980 #6193 üzenetére
-
szeva000
addikt
jah...nálam elindult a win majd 4200MHz-en is
-
szeva000
addikt
tood mi a fura?Én is ezen a 470X8,5-ön tudtam legjobban elkapni a 4GHz-et.
Igaz nálam hamar befagyott aztán teszt alatt,de nem is kísérleteztem igazán,már első próbakor elindult a win.
Most 450X8,5-ön nagyon stabil már,ezzel nem is lesz gond így asszem.
Nálam nem is a proci sztem a leggyengébb,hanem a ram okoz gondot inkább.legalábbis nagyon úgy néz ki[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
Azt mondja már el vki, az létezhet e,hogy üresjáratban 1,312V van a procin...terhelve meg 1,296-ot ír minden szoftver.
-
szeva000
addikt
nos itt még atomstabil a gépezet,de nem is az a gond..melyik hőfokmérőnek lehet hinni?mert 4-ből 4 mást mutat
Igaz nem nagyon izgat,mert 80fok maghőmérséklet fölé még nem tudtam menni 4GHz-en sem,de ott már befagytam
[link] -
szeva000
addikt
engem qrvára hidegen hagy,hogy mennyit megy majd,nekem dolgozni kell a gép,nem szétgyilkolni.Az egy dolog,hogy kíváncsi volk mit is bír a proci,de nem azért,hogy szétgyilkoljam.
Egyébként most éppen a F1-ek konvertálom,most 460X8,5-el megy stabilan..ez már majdnem 4GHz...és 1,296V-ot adtam a procinak.
Elindul símán 500X8-on is,de ott hibbant.Viszont már kisebb FSB-vel délelőtt 4200MHz-en ment normálisan.Az meg a másik gond,hogy erre nekem nincs időm,hogy napokat,heteket próbálgassam az összes variációt....Az bizta,hogy itt megy és számomra kb itt a vége
Visszábrakom 3600-ra és ottmarad alapfesszel és kész.De ha lesz időm,azért csak nekiesek
A nagy baj az,hogy ez a qrva giga lap egy fos.Ilyen szemetet nem veszek mégegyszer.Az este alig bírtam elindítani a lapot úgy beállt a bios....nos ha egy lap ilyen kaka,hogy még reset sem lehet rajta normálisan,az mehet is a kukába sztem -
szeva000
addikt
Q9550+ Giga ep45-ud3p+ 2X2GB kingston HyperX 1066MHz
Még pár órája dobtam össze,uh remélem holnap már lesz időm küzdeni vele.
Még feszt nem emelgettem,sőt inkább csak a szorzókat,de így is 4GHz fölött ment,igaz már befagyott a dög
3808MHz-en már lasan 1órája rángatom,semmi gond[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
Mondja már el valaki,hogy a p45-ös giga lapban miként érdemes elérni a 4GHz-et?Mert elérni símán elérem (végre estére sikerült összedobnom a szerkentyűt ,csak az a kérdés,hogy ha az FSB-t tolom nagyon fel és a szorzót lejebb...ez a jobb vagy ha a szorzót feljebb és FSB-t kisebbre???
Vagy fingomm nincs
Az bizta,hogy mikor összehajítottam,azonnal felpakoltam 3600MHz körül és már úgy telepítettem
Most 476X8-on tesztelgetem,de itt is atomstabil[ Szerkesztve ]
-
-
szeva000
addikt
hali!
most akarnék venni olyan 80-100k körül egy proci-alaplap és 4GB ramot.
A Yorkfield magosok közül mi lenne a legnormálisabb vétel és főleg milyen lap lenne az,ami megérné alá?(azt mondták nekem,hogy a P35-ös lapokban nem megy annyira a proci,mint pl a P45-ben)De a keret max a 100k,ebből kellene kihozni vmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Ukrajnai háború
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.