Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

_ak_
addikt
 - 

_ak_
addikt
Csak még mindig kérdéses a tuning, mert ha azt benézem, akkor benézem a quad procit is, mert hiába a 4 mag (vagyis 2*2 ha jól tom) 2.4Ghz, rosszul viselném, ha egy 6550es megenne 3.0Ghzen
  ( amúgy én is hajlok a procira, de valszeg csak azért mert lett rá pénzem, azon most kezdtem el filózni, h jó-e nekem ha megveszem) A másik fontos kérdés, h van egy ASUS Siletn Square-em, az elegedő hűtést ad neki vagyis inkább úgy kérdezem, h meddig lehetne elhúzni egy q6600-ot vele, h ne menjen 70-80 fok fölé?És esetleg vmi ajánlott alaplap? (eddig P5K vagy DS4 vagy P5E van számításba véve, de más tipp is jöhet, mondjuk P5Enél nem akarok lapra többet adni)
 - 

rankesz
veterán
Az igazsághoz hozzátartozik hogy BIOS-ban 1.3375-őt kap a proci, ami win idle lemegy 1.312-re CPU-Z szerint, loadnál meg 1.304-12 köz ugrál.
Sidebar először (még a bétás időkben) nekem se jött be de aztán szétnéztem milyen gadgetek vannak rá és hát eléggé bejött
Tata, a nortbridzsem panaszkodik hogy melege van!

szerk: szarul írtam a feszt
 - 

Sárpac
nagyúr
Q6600 3200-on
Nálad csak annyi a változás, hogy a ramok szorzóját 2-re kell tenni milvel 800asok(később ráérsz bíbelődni vele)!
Ha nem stabil akkor némi plussz kakaót adsz a procinak és ok lesz! 
Új hozzászólás Aktív témák
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Villanyszerelés
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - Opel topik
 - Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
 - Milyen videókártyát?
 - Gmail
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - Kína a tengerbe vetné, Musk és Besos az űrbe lökné az adatközpontokat
 - További aktív témák...

- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
 - 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
 - Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!

- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
 - Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

A prime small fft-s teszt elég vagy melyiket érdemes nyomni?

( amúgy én is hajlok a procira, de valszeg csak azért mert lett rá pénzem, azon most kezdtem el filózni, h jó-e nekem ha megveszem) A másik fontos kérdés, h van egy ASUS Siletn Square-em, az elegedő hűtést ad neki vagyis inkább úgy kérdezem, h meddig lehetne elhúzni egy q6600-ot vele, h ne menjen 70-80 fok fölé?

Stabilitás h sikerült?