Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Minden egyes, a proci körül lévő alkatrészt külön külön meghallgattam, köztük ezeket a tekercseléseket is, és nem ezekből jött a hang.
Viszont már kár is foglalkoznom vele, mert rájöttem hogy szar a procim.
Ja a teszteléps aida64-el, és prime95-el történik.
FurMarkot futtattam volna ma, ha az éjjel nem hibázik a proci.
Azért szar, mert eddig minden egyes tesztnél, (akár elég neki a fesz, akár nem) mindig a 3. mag hibázik. A páros számú magok nagyon jól teljesítenek, az 1-es mag elég lassú ugyan de nem gáz, a 3-as pedig eleinte fele olyan lassan csinálja meg a teszteket, később már csak harmad, de minen egyes alkalommal az hibázik.
Éjjel 2x futtattam a prime-et, először 2,5 órát ment, de a 3. mag 49 perc után már hibázott. Újból elindítva 6 órát ment, és a harmadikon kívül egyik sem hibázott. Megint 50 perc elteltével hibázott. Az első húzásnál is ez volt a helyzet, mikor 8x400-ra húztam, csak ott egyszer 8 órát ment hiba nélkül. aztán ezt elfogadva újra indítottam és akkor is 50 perc elteltével a 3 mag hibázott. Szóval csak véletlenül nem hibázott a 8 óra alatt.
Ennyi. Ratyi a proci. Én már leírtam, hacsak nem tudtok jobbat mondani rá
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
jaja, azt nem szabad lehagyni. nálam volt olyan, hogy furmark bírta órákig, cpu bírta órákig a stresszet, együtt meg 15mpn belül hibázott a rendszer.
15percnél sokkal több nem kell mert eléggé megterheli az összes komponenst, de annyi általában elég szokott lenni, hogy kiderüljön ha valami nem bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Mozilla Firefox
- Elektromos autók - motorok
- Steam Deck
- Lexus, Toyota topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bittorrent topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Intel i7 7800x
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest