- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Mini-ITX
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
válasz
Pietrosz #6148 üzenetére
Ha összeakad....akkor létezik.De basszus....
Úgy tesztelünk gépet ha valami nem jó, hogy mielőtt nagyobb költségekbe vernénk magunkat, feldobni egy szűz rendszert.Csak chipset+VGA driver, semmi más, és úgy teszteljük.Ha úgy ok, akkor szoftveres a gond és lehet próbálkozni más driverek és szoftver verziókkal.Ez alap.
Az én esetem érthető volt mert a Vista telepítő kék halálozott alapon a 8200-vel.Miért? Passz.
Ebből arra következtetek hogy valami nem oké a E8200-es szériával szvsz.Mert proci ilyet nem csinálhat!Még csak bios-t se cseréltem azóta, 8200 érkezése előtt feldobtam a legújabbat, a 0504-et.Ez a E8400 meg 4,23ghz-en hibátlanul települt, minden gond nélkül.Semmi problem nincs vele. Atom-meta stabil 4,23ghz-en. E8200= anomália.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Diablo IV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest