Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solten
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Z3735F sz@r, lassu es nagyon melegszik, 1080p YouTube meg tudja akasztani. Min. Cherry Trail.
-
ACE-
addikt
válasz
SunMount3r
üzenetére
Nekem pont van egy ilyen eladó. Nekem bevált, de 4K-ra váltottam ahhoz meg kellett egy bikásabb gép. A 4 Gigás cuccok 40-50ezertől kezdődnek. Az enyém most 20ezer, és van rajta moddolt hűtés, bár nem a szépségre törekedtem... Nekem USB-s vinyóról is szépen ment a filmnézés, torrent, stb. stabil volt.
Ja és erről már legyalultam az Androidot, így a Windows 10 van csak a 32GB-os MMC-n. -
interstate76
addikt
válasz
SunMount3r
üzenetére
Nagyon drága, ennyit semmiképpen nem ér a hazai gari (legalábbis szerintem).
Emellett melegszik is, én csak hűtésmoddal tudtam médiaplayerként használni.
100-as a LAN csatlakozója és nincs rajta sem usb 3.0, sem SATA csatlakozó - részemről ma már nem ajánlott vétel (régebben volt belőle 2 példányom is, szerettem is őket, de vannak jobb masinák).
-
válasz
SunMount3r
üzenetére
Nálam Z8300 procis megy, médiafogyasztásra teljesen bevált, eddig webről, merevlemezről nasról minden formátumot vitt, full HD az igényem, 4k még nem volt, játszani nem játszok, azokat nem tudom hogy vinné.
Tanácsként (mert én is egy hasonló paraméterű mini géppel kezdtem és 2 hét után cseréltem),
ha ragaszkodsz a dual os lehetőségéhez, akkor a 32 tárhely nagyon-nagyon kevés, még egy winnek is, nemhogy még az androiddal is osztozkodnak.
Ugyanezen okból 4G ramnál lejjebb ne add.
Amennyiben nem nasról streamelsz hanem egy, esetleg több hátérvinyóról filmezel, az usb nem túl stabil erre, natív sata port legyen legalább 1.
Az enyém passzív hűtéses, teljesen hangtalan, egy Cenovo nevű, nekem bevált.Kb. ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Automata kávégépek
- Futás, futópályák
- Flint 2 OFF topik
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- Path of Exile 2
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700 , 1660 Ti , 16GB DDR4 , 250GB m.2 , 500GB HDD
- Kihasználatlan PC - Ryzen 5 2600X GTX1660 Ti TUF B450 PRO Gaming 16 GB RAM stbstb
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- HP EliteDesk 800 G3 TWR PC, i5-6500 CPU, 16 GB DDR4 RAM, Windows 11
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-10400F/ASUS PRIME B460M-A/RTX 4060 Ti 8gb/16 GB DDR4
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest