- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Philips LCD és LED TV-k
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solten
őstag
"In addition to the GPU update, the ISP and hardware decode capabilities get a bump as well. There is full hardware acceleration for decode of H.263, MPEG4, H.264, H.265 (HEVC), VP8, VP9, MVC, MPEG2, VC1, and JPEG, as well as hardware encode for H.264, H.263, VP8, MVC, and JPEG. This marks the first Intel product to ship with the company's full, fixed-function HEVC decoder, making Atom the company's most advanced media processor, at least for this short moment."
(Anandtech)
-
Zirowe
nagyúr
Nekem a biosban jóval több opció van a tiédnél.
Aktív használat mellett gyári állapotban a doboz teteje forró, a hőmérséklet 80 fok fölött.
Ha berakok fél képernyőre egy 720p videót hálózati meghajtóról a képernyő másik felén pedig firefox pár lappal, már akadozik, yt 1080p videó szintén, teljesítmény végig maxon, 1.59ghz-n.Viszont szerencsére még egyszer se szabályozott le.
Én elsősorban szülőnek szeretném netezős/szövegszerkesztős gépnek, de ezen még csiszolni kell, mert így nem vmi használható.
-
Zirowe
nagyúr
Akkor nekem még az előző verziós jött meg, szintén dual boot, bár az androidot kukáztam teljesen és frissen raktam rá saját win 8.1 pro-t.
Két szilikon pad, rajta lyukacsos fém lap, azon vastagabb nagy szilikon pad majd a nagy fém darab.Ideiglenesen leszedtem az egészet és raktam rá ramsüniket+nyitottan van, amíg nem jönnek meg a rendes cuccok addig úgyse használom.
A fémdarabot tervezem teljesen kukázni és a tetejét meg oldalt kilyuggatni.Én bekapcsolás után akárhogy terhelem, nem megy 1.59 fölé, még akkor sem, ha alacsonyabb a hőmérséklete.
Nézegettem más biosokat, hogy azzal teszteljem, de nem nagyon találtam.
Van ugye a 64bites meg az, ami rajta volt, csak ezt a kettőt találtam neten.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Gamer PC i5-12400F, RTX 4060, 16 GB DDR5, 1 TB NVMe kiváló állapot(1 éves)! 410.000 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest