Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ArGab

őstag

válasz Zirowe #1591 üzenetére

Nekem több ponton is más:
    - Aptio bios amiben kb a dátum és óra állítható
    - szilikon lap a procin és rajta két tüskével feltűzött borda
    - az alján nincsen semmi szellőzőlyuk
    - nincsen semmi hővezető a borda és a tetőn lévő fém lap között. Így van olyan 2-4 mm rés közöttük és nem is érezni nagyon melegnek a tetejét mikor megy

Win8 aktiválva jött de rögtön indulás után riasztott a Defender hogy trojan van egy kms nevű mappában. Most Win10 preview van rajta. Drivercsomagot találtam egy dual bootoshoz onnan szépen felment minden. Ami a frászt hozta rám hogy telepítő közölte a fájlok másolása és előkészítése után hogy korruptak és kilép. Újraindítás után meg sehogy sem sikerült újra bootolni USB-ről. Itt az ESC-es menü sincsen, csak biosban egy boot override mert még a boot ordert is hiába állítottam. Aztán nagy nehezen összejött és másodjára felment.

Amúgy ha már ennyit beírtam a tapasztalatok:
    - pár perc után az idle hőmérséklet 60-65°C
    - kicsit terhelve gyorsan eljut 70-75°C köré
    - konstans 20-30% terhelésnél 5 percen belül 80+ a hőmérséklet és leszabályoz 500MHz-re
    - videolejátszást jól bírja de kizárólag hardveres gyorsítással (MPC-HC + DXVA2 nálam), így nem melegszik túl
    - youtube 1080p (html5+h264 erőltetve) nem megy jól sem Firefoxban (itt akadozgat) sem Chrome-ban (itt meg dekódolási anomáliák vannak h264-nél), viszont IE-ben és Spartanban gond és szaggatás nélkül viszi <10% terheléssel

Összességében videolejátszónak alkalmas jelenlegi formájában esetleg némi böngészésre zenehallgatás mellett. Kicsit intenzívebb használat esetén már túlmelegszik és leszabályoz, ilyenkor pedig erőteljesen lelassul.
    Hűtésmod alkatrészek nekem is úton vannak már, valamit majd megpróbálok kezdeni vele.

Új hozzászólás Aktív témák