- Gaming notebook topik
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArGab
őstag
Nekem több ponton is más:
- Aptio bios amiben kb a dátum és óra állítható
- szilikon lap a procin és rajta két tüskével feltűzött borda
- az alján nincsen semmi szellőzőlyuk
- nincsen semmi hővezető a borda és a tetőn lévő fém lap között. Így van olyan 2-4 mm rés közöttük és nem is érezni nagyon melegnek a tetejét mikor megyWin8 aktiválva jött de rögtön indulás után riasztott a Defender hogy trojan van egy kms nevű mappában. Most Win10 preview van rajta. Drivercsomagot találtam egy dual bootoshoz onnan szépen felment minden. Ami a frászt hozta rám hogy telepítő közölte a fájlok másolása és előkészítése után hogy korruptak és kilép. Újraindítás után meg sehogy sem sikerült újra bootolni USB-ről. Itt az ESC-es menü sincsen, csak biosban egy boot override mert még a boot ordert is hiába állítottam. Aztán nagy nehezen összejött és másodjára felment.
Amúgy ha már ennyit beírtam a tapasztalatok:
- pár perc után az idle hőmérséklet 60-65°C
- kicsit terhelve gyorsan eljut 70-75°C köré
- konstans 20-30% terhelésnél 5 percen belül 80+ a hőmérséklet és leszabályoz 500MHz-re
- videolejátszást jól bírja de kizárólag hardveres gyorsítással (MPC-HC + DXVA2 nálam), így nem melegszik túl
- youtube 1080p (html5+h264 erőltetve) nem megy jól sem Firefoxban (itt akadozgat) sem Chrome-ban (itt meg dekódolási anomáliák vannak h264-nél), viszont IE-ben és Spartanban gond és szaggatás nélkül viszi <10% terhelésselÖsszességében videolejátszónak alkalmas jelenlegi formájában esetleg némi böngészésre zenehallgatás mellett. Kicsit intenzívebb használat esetén már túlmelegszik és leszabályoz, ilyenkor pedig erőteljesen lelassul.
Hűtésmod alkatrészek nekem is úton vannak már, valamit majd megpróbálok kezdeni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest