- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Multibit #389 üzenetére
Jogos. De a hátrányokat szándékosan nem kezdtem felsorolni, mert azzal úgyis mindenki tisztában van. A kérdés arra vonatkozott, hogy egyáltalán miért vetemedik vki arra, hogy laptopot asztali gépnek használjon.
Amúgy az egész onnan indult, hogy sokat költöztem annak idején, albérletben laktam, fel se merült, hogy egy nagy böhöm asztali gépet vegyek. Azután úgy maradtam. -
interstate76
addikt
válasz
Multibit #389 üzenetére
Pipo X7-hez hasonlítgatjuk a laptopokat és asztali gépeket, szerintem ne kanyarodjunk el a videóvágás felé, mert nagyon messzire vezetne (én is direkt teljesen alap, 75e Ft körüli áron kapható laptopokat hoztam példának).
Amúgy teljesen igazad van abban, hogy vannak munkák, amikhez elengedhetetlen a klasszikus asztali masina.
Más: gyerekek, legalább 2-szer levezettem, hogy ÁFÁ-val, kijelzővel és értelmes méretű háttértárolóval nem áll meg 60-65e Ft alatt a Pipo (jelenleg inkább 70-75e Ft, igaz, ebben már új, 500GB-os HDD és 19"-os monitor is van), ne keverjetek ide ÁFÁ-tól és további hardverektől mentes árakat, mert úgy használhatatlan a kis ketyere (asztali gépként biztosan, márpedig most az a téma). Ráadásul ott a bővíthetetlen memória.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest