- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
envagyok #3424 üzenetére
Elvileg tudja az usb 2.0, de nálam a Mini MXIII-ason nem sikerült elérni a 30 MB/s-os tempót, ha jól emlékszem (nem vagyok benne biztos, nagyon rövid ideig volt rajta külső hdd).
Nekem a Wintel W8-asokon annyi gond volt a frissítésekkel, hogy többnyire nem sikerültek.
Viszont a Z83 egy 25 ezer Ft-os cucc, és mindezért cserébe tudja azt, amiket tegnap írtam, meg még egy csomó dologra használható. Nagyon elgondolkoztam egy Zyxel NAS520-ason (valaki, talán Patice linkelte az S905-ös topikban az edigitalos, 30 ezer Ft-os akciót), de ha egyszer nekem elég egy lemez megosztása és a Z83 tempója, ugyanakkor jól jön még egy mini PC, ami egyben médiaplayer is és még fogyasztásban is jobb a fent említett Zyxelnél, akkor - egyelőre legalábbis - maradok ennél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest