Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
Attól függ, mire van szükséged. Ha elég a 2 GB RAM és nem hiányzik a SATA csati, a gigabit LAN meg még 1-2 dolog, akkor szinte verhetetlen a masina. Ha költenél egy kicsit a hiányosságai pótlására, akkor azért 40-45e Ft környékén lehet találni ezt-azt (pl. kicsit gyengébb CPU-val és GPU-val, de a fentebb sorolt dolgokkal vettem nemrég egy kis ACER laptopot 40e Ft-ért, 1 év garival - csak azért említem, mert külön írtad, hogy lehet bármilyen alternatíva).
A 4K-támogatásról: tabletben próbáltam ezt a CPU-t és kevés volt az itteni 4K-s anyagokhoz. Szerintem ahhoz már Z8500/8700 kell, hogy ekkora felbontás mellett ne legyen válogatós.
-
Solten
őstag
válasz
idegen lény
üzenetére
En anno £58-ert vettem kinabol es £59-ert adtam el hasznaltan...
Par honapig ismerkedtunk egymassal. A Win 10-nek azert eleg sovanyka a 2GB ram de turelmes embernek eleg hasznalhato keszulek (marmint ha desktop gepkent hasznalja, TV boxnak tokeletes). Sajnos az enyemen csak 32bit-es UEFI volt szinte lehetetlen Linuxot applikalni ra. A linux tamogatas amugy is botranyos a cherry-s gepekhez, pedig hasitana rajta barmilyen disztro.
Ha az ujabb 14nm Celeron-hoz hasonlitjuk, az N3000-et leveri (harmatgyenge 2 magos fosch alacsony orajellel), talan meg az N3050-et is, az N3150 mar joval furgebb nala.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Hobby rádiós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Gombászkönyvek egyben
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Par honapig ismerkedtunk egymassal. A Win 10-nek azert eleg sovanyka a 2GB ram de turelmes embernek eleg hasznalhato keszulek (marmint ha desktop gepkent hasznalja, TV boxnak tokeletes). Sajnos az enyemen csak 32bit-es UEFI volt szinte lehetetlen Linuxot applikalni ra. A linux tamogatas amugy is botranyos a cherry-s gepekhez, pedig hasitana rajta barmilyen disztro.