Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Lifeforce #2621 üzenetére
Te kérdezted, hogy mire haszálom, azért írtam le, nem azért, mert mások nem használhatják másra, szóval igen, minden felhasználófüggő, de a hordozhatóságot említetted, mint szempontot, és én biztos nem kezdenék el egy kis dobozzal rohangálni, amihez perifériákat kell csatlakoztatni vagy magammal vinni, hogy működtetni tudjam. Magamról beszélek, de őszintén szólva másokat is nehezen képzelek el úgy, hogy mini pécével mennek a tárgyalóba prezentálni, "terepre" pedig - kijelző híján - végképp semmi értelme kivinni, de ami miatt ellene érvelek, az mégis leginkább az ára - 170 USD egy majdnem üres dobozért, amiben szinte csak foglalatok vannak és amit még nekem kell megtölteni tartalommal? Ha sokkal olcsóbb lesz, akkor meggyőzhetsz az életképességéről.
Ezzel együtt az is igaz, hogy attól, hogy én nem látom az eszközzel betölthető piaci rést, attól az még nyugodtan létezhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Anime filmek és sorozatok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen házat vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Apple MacBook
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Alaplap + Intel Core i7-8700K
- Kezdő Gaming PC - MSI 390, i7 8700K, RX Vega 56, 16 GB RAM
- GIGABYTE Z390 M Alaplap + Intel Core i7-9700K + Be Quiet! SHADOW ROCK 2
- MSI Z590-A PRO Alaplap + Intel Core i5-10600KF
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest