Hirdetés
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Lifeforce #2621 üzenetére
Te kérdezted, hogy mire haszálom, azért írtam le, nem azért, mert mások nem használhatják másra, szóval igen, minden felhasználófüggő, de a hordozhatóságot említetted, mint szempontot, és én biztos nem kezdenék el egy kis dobozzal rohangálni, amihez perifériákat kell csatlakoztatni vagy magammal vinni, hogy működtetni tudjam. Magamról beszélek, de őszintén szólva másokat is nehezen képzelek el úgy, hogy mini pécével mennek a tárgyalóba prezentálni, "terepre" pedig - kijelző híján - végképp semmi értelme kivinni, de ami miatt ellene érvelek, az mégis leginkább az ára - 170 USD egy majdnem üres dobozért, amiben szinte csak foglalatok vannak és amit még nekem kell megtölteni tartalommal? Ha sokkal olcsóbb lesz, akkor meggyőzhetsz az életképességéről.
Ezzel együtt az is igaz, hogy attól, hogy én nem látom az eszközzel betölthető piaci rést, attól az még nyugodtan létezhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Gamer PC i5-14400F + RX 9060 XT 16 GB, 32GB RAM, 1TB SSD Székesfehérvár, GARANCIÁS, AZONNAL!
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- HP DL360 G8 /2x 2695v2, 336GB DDR3, 3x600GB SAS 10k/
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest