- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Lifeforce #2025 üzenetére
Én is szerettem a Wintel W8-at: 20e Ft körüli beszerzési árral és moddolt hűtéssel. De 150 USD + ÁFÁ-ért nem vennék olyan cuccot, amivel még mókolnom kell, hogy működjön. Persze lesz majd ez is 100 usd a webshopokban.
Amúgy jóval korábban írta valaki alternatívának a kijelzőhibás notikat: nemrég láttam egyet a HA-n N2930-as CPU-val (szintén nem eszik sokat - persze azért nem egy Z8300-as, de nagyon minimális a többletfogyasztása), 4 GB RAM-mal, 500 GB HDD-vel, usb 3.0-val, legalább 2 usb 2.0-val, gigabites lannal és kártyaolvasóval 30e Ft-ért. Majdnem megvettem, de aztán rájöttem, hogy a wintelem is azért került eladósorba, mert a wines laptopot (ami nélkül nem tudok meglenni) sokkal jobban kiegészíti egy droidos mini pc, szóval végül másé lett. No de ha wines mini pc-t keresnék, ezerszer előbb vennék egy ilyet, mint még egy olyat Kínából, amire hűtőbordákat kell applikálni, hogy lehessen rajta böngészni, és amiben nem bővíthető a RAM.
Szerk.: egy ehhez nagyon hasonló gép volt, kijelző nélkül, de még jobb, ha jól emlékszem, akkor 6-7 órás akksival.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Lifeforce #2025 üzenetére
Én azt hittem, hogy a Tronsmart annyira nem gagyi.
Ezt írták:
To test thermal performance, I loaded up the unit with HeavyLoad, a freeware application that simultaneously stresses the CPU and GPU.
After 30 minutes, the SoC temperature reached 86°C according to HWiNFO without any throttling. Ambient temperature was 20°C. Whilst this is close to the thermal maximum of 90°C, this test does represent an unrealistic use case where both the CPU and GPU are pushed to 100% for the entire 30 minutes. It’s unlikely real world use would replicate these conditions.Ezek szerint meleg, de nincs throttling.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- GAMER PC Intel I5 13600KF / 32GB DDR4 / RTX 3080 10GB / 1TB NVME SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest