- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
kukszi1 #1704 üzenetére
Nem a külső hdd volt a baja, annak semmi köze ahhoz, hogy a C: meghajtón lévő windowst tudod-e frissíteni, viszont a gyári állapotba történő visszaállítás - úgy tűnik - segített: épp folyamatban van a frissítés. Reélem, probléma nélkül le is fut és délután/estefelé ki is tudom majd próbálni egy kicsit.
Csak hogy mki számára érthető legyen, aki hasonló problémába fut bele: nem a kukszi1 által írt módon, pendrive-ról win 8.1-et telepítve állítottam vissza a gyári állapotot, hanem a PC Settings-en belül van olyan menüpont, hogy "Reset to Factory Settings" és ott tettem meg, de a végeredmény ugyanaz.
Próbáltam Mike88 privátban küldött tippjét is, amit ezúton is köszönök, de nem tudtam kikapcsolni a Secure Boot opciót, ugyanis a BIOS-ban a Boot menüponton belül nálam egyszerűen nincs ilyen (ergo nem úgy néz ki a BIOS, mint ezen a linken).
(#1723) kukszi1 Az egy belső antennás, stick formátumú mini PC-vel nagyon durva. Megkérdezhetem, hogy milyen routered van?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest