Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nemt tudom a gyári intel verziót nem használtam , én a Steel Legend verziót vettem aminek jobb a hűtése .
Mindig a legfrissebb drivert használom .ricsip
Használom naponta 16 órát , még nem sikerült előhoznom semmit vele .
Képszerkesztés , játék ,webszerkesztés .Remekül érzi magát
-
ricsip
addikt
Sebességben elvileg minden B580, legyen az intel limited edition, vagy az asrock / sparkle változat, betűre ugyanannyit hoz. Amiben különbség van közöttük, h. a 3rd party változatok (de azok közül is csak a 3 ventis drágábbak!) elvileg csendesebbek és hűvösebbek, mint az intel LE változat a 2 ventillátorral (ez utóbbit hozták ki a legmagasabb hőmérsékletűnek stressztesztek alatt). De ettől még az intel LE is ugyanolyan jól megy, és még ez sem éri el a 80 fokot, ami már tényleg sok lenne.
Viszont a 3rd party felső(bb)kategóriás b580-ak ára 140-150 körül már tényleg abnormális.
Illetve a szoftverproblémákra: jönnek majd azok, ha elkezded használni
Nem véletlenül vannak eladatlan készletek a tavaly decemberi megjelenés után. Aki utána olvasott, kb. mindenki le is mondott róla. Ezért nincs ebben a fórum topikban se semmi élet, mert kutya nem használja. Ugyanis ha használná, jönnének a hibabejelentések, problémák és defektes funkciók listái.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Formula-1
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Synology NAS
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest