- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Otana
csendes tag
Good morning!
Az én gondom az, hogy formázás és XP újra után az alaplapon lévő integrált dolgok (konkrétan egy hangkari, ethernet-vezérlő, usb vezérlő, IEEE 1394, meg valami SM busz) nem települtek rendesen. Gép észleli, illesztő nincs. USB műxik, hangkari zavarja a pci-osat, ethernet vezérlő szintén zavarja az utána berakottat (internet csak belépés után kb. 2 percig megy, utána megszakad). És még a billentyűzetem sem működik rendesen. IBM alaplapról van szó. Kérek segítséget gyorsan! Köszi.
Akinek pedig fejtörést okoz, hogy hogyan csatlakoztam Netre hibás hálókarival és hogyan írtam le ezeket rossz billenyűzettel, annak elárulom, hogy másik gépről írok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest