Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Otana
csendes tag
Good morning!
Az én gondom az, hogy formázás és XP újra után az alaplapon lévő integrált dolgok (konkrétan egy hangkari, ethernet-vezérlő, usb vezérlő, IEEE 1394, meg valami SM busz) nem települtek rendesen. Gép észleli, illesztő nincs. USB műxik, hangkari zavarja a pci-osat, ethernet vezérlő szintén zavarja az utána berakottat (internet csak belépés után kb. 2 percig megy, utána megszakad). És még a billentyűzetem sem működik rendesen. IBM alaplapról van szó. Kérek segítséget gyorsan! Köszi.
Akinek pedig fejtörést okoz, hogy hogyan csatlakoztam Netre hibás hálókarival és hogyan írtam le ezeket rossz billenyűzettel, annak elárulom, hogy másik gépről írok.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest