- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Otana
csendes tag
Good morning!
Az én gondom az, hogy formázás és XP újra után az alaplapon lévő integrált dolgok (konkrétan egy hangkari, ethernet-vezérlő, usb vezérlő, IEEE 1394, meg valami SM busz) nem települtek rendesen. Gép észleli, illesztő nincs. USB műxik, hangkari zavarja a pci-osat, ethernet vezérlő szintén zavarja az utána berakottat (internet csak belépés után kb. 2 percig megy, utána megszakad). És még a billentyűzetem sem működik rendesen. IBM alaplapról van szó. Kérek segítséget gyorsan! Köszi.
Akinek pedig fejtörést okoz, hogy hogyan csatlakoztam Netre hibás hálókarival és hogyan írtam le ezeket rossz billenyűzettel, annak elárulom, hogy másik gépről írok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- 3D nyomtatás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest