Új hozzászólás Aktív témák
-
Otana
csendes tag
Good morning!
Az én gondom az, hogy formázás és XP újra után az alaplapon lévő integrált dolgok (konkrétan egy hangkari, ethernet-vezérlő, usb vezérlő, IEEE 1394, meg valami SM busz) nem települtek rendesen. Gép észleli, illesztő nincs. USB műxik, hangkari zavarja a pci-osat, ethernet vezérlő szintén zavarja az utána berakottat (internet csak belépés után kb. 2 percig megy, utána megszakad). És még a billentyűzetem sem működik rendesen. IBM alaplapról van szó. Kérek segítséget gyorsan! Köszi.
Akinek pedig fejtörést okoz, hogy hogyan csatlakoztam Netre hibás hálókarival és hogyan írtam le ezeket rossz billenyűzettel, annak elárulom, hogy másik gépről írok.
Új hozzászólás Aktív témák
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ASUS PRIME Z590-P
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest