- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Táp ventilátor csere
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
"napi 4 órában dolgozik a fizetése 80%-ért" - abszolút ez vagyok én is, ha megtehetem. Sajnos nem mindig jön össze, de ebből a szempontból, a 2010-es évek második fele egyébként nekem erről szólt, sőt, egyre inkább arról, hogy heti pár óra munkával is elég kényelmesen megéltem. Sajnos mára fordultak a dolgok sok szempontból, úgyhogy most más ritmusba vagyok kénytelen élni
Aki kemény munka nélkül nincs meg, az vagy valójában lelke mélyén szereti a munkahelyét, bármit is mondjon, vagy otthonról menekül. Az előbbi szerencsés lehet, mert szinte biztos, hogy imádja amit csinál, neki megfelelő pénzért, jó körülmények között. Ők azok akikre mondhatjuk, hogy "karriert" futottak be. "Érdekes mód" ezek nem a sori melósok, mosogatók, utcaseprők, árufeltöltők stb.
Aki meg otthonról menekül, annak otthon kellen rendet tennie. Nem ismertlen a dolog teenager koromban nekem is volt egy időszak, mikor a suliban és otthon sem szerettem lenni, leginkább úton, akkoriban nem volt ritka, hogy jelentős kerülőkkel jártam haza, hogy addig is "úton" legyek, de ettől még nem éreztem azt, hogy az iskolát jobban szeretem vagy többet kellene ott lennem.Az ilyen nyugdíj előtt teljesen kész lévők meg teljesen más rendszerben nőttek fel, az "átkos"ban azt hallgatta az amit dolgozik az a lénye, az határozza meg, és általában 30-40 évig egy munkahelyen maradtak, miközben a szabadidejük értéktelen volt. Nem ismeretlen amit mondasz itt a faluban is voltak ilyen esetek, hogy károgott h fölösleges aztán nyugdíj után 1-2 évvel meghalt. Mindeközben én a nyugdíjra úgy tekintenék, mint egy életem végéig tartó vakációra
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Call of Duty: Black Ops 6
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...