- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Különleges és kompakt Maxsun deszka jön az AMD platformon
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
válasz
woteska #4110 üzenetére
Bővebb beszámolóra sajnos most nincs időm, de két nap után határozottan állítom: jobb az akkuidő!
Tegnap este 75 százalékon volt, a szokásos mérsékelt napi használat után (3-4 telefon, kb. annyi sms, e-mailek olvasása és kevés netezés, Bluetooth végig bekapcsolva). Rom csere előtt ugyanennyi használattal estére 30-40 százalékon állt.
Azt meg már korábban írtam, hogy megszűntek a random képernyő feléledések.
Szóval eddig tök jó!
-
junkpod
nagyúr
válasz
woteska #4110 üzenetére
Ne flashelés előtt hanem utána kell a wipe, azért, hogy a userdata és a cache alapállapotba kerüljön, így a rom első indulása feltölti afatokkal ezeket és más romokból eredő beállítások nem okoznak gondot.
900-asra eddig csak az 1,0,1 volt tuti jó. Bár írták, hogy az 1.1.1 system teljesen megegyezik a 8-as sytemmel, csak a kerner más. Érdekes lenne az 1.1.1-be felflashelni az 1.0.1 system imaget, hátha ez ehy jo hibrid lenne és menne a telenor is.
Gps 111: akinek nem jó most, kipróbálhatná, hogy csak epoval, ygpsben full inditás után működik-e?
Előtte minden mást ki: agps ki, mobile hely ki. Várom a tapasztalatokat, nekem így jó a gps.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest