Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
woteska
csendes tag
Aki feltette az 1.1.1-et, valami bővebb tapasztalati beszámolót, élménybeszámolót legyen szíves írni!

Zsírüberhájgprofesszoroktól kérdezem, hogy mivel korábban csináltam egy téglát, amit sikerült visszahozni, most felttenném majd én is pozitív tapasztalatok esetén az 1.1.1-et. A kérdésem, hogy flashelés előtt wipe cache és factory resetet kellene nyomni zökkenőmentes cseréért, ha jól tudom. (Ez maradt ki legelőször, így lett tégla
) Mivel csak FT formattal tudtam feltenni annó a jelenlegi 1.0.8-as romot, ezért az IMEI-m törlődött. A másik kérdésem, hogy megoldható-e valamiképp, hogy ne kellejen minden egyes flashelésnél visszaírni a saját IMEIM-et, mert sejtem, hogy ismét el fog tűnni.?! Köszönöm a válaszokat! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Hammer Construction 2 Thermal 5G szerszámosláda eladó !
- Eladó Unihertz Titan 2 okostelefon QWERTY billentyűzettel !
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- OnePlus 15 Sandstorm Új, csak kipróbált eladó
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Mivel csak FT formattal tudtam feltenni annó a jelenlegi 1.0.8-as romot, ezért az IMEI-m törlődött. A másik kérdésem, hogy megoldható-e valamiképp, hogy ne kellejen minden egyes flashelésnél visszaírni a saját IMEIM-et, mert sejtem, hogy ismét el fog tűnni.?! Köszönöm a válaszokat!