Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
woteska
csendes tag
Aki feltette az 1.1.1-et, valami bővebb tapasztalati beszámolót, élménybeszámolót legyen szíves írni!

Zsírüberhájgprofesszoroktól kérdezem, hogy mivel korábban csináltam egy téglát, amit sikerült visszahozni, most felttenném majd én is pozitív tapasztalatok esetén az 1.1.1-et. A kérdésem, hogy flashelés előtt wipe cache és factory resetet kellene nyomni zökkenőmentes cseréért, ha jól tudom. (Ez maradt ki legelőször, így lett tégla
) Mivel csak FT formattal tudtam feltenni annó a jelenlegi 1.0.8-as romot, ezért az IMEI-m törlődött. A másik kérdésem, hogy megoldható-e valamiképp, hogy ne kellejen minden egyes flashelésnél visszaírni a saját IMEIM-et, mert sejtem, hogy ismét el fog tűnni.?! Köszönöm a válaszokat! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Mivel csak FT formattal tudtam feltenni annó a jelenlegi 1.0.8-as romot, ezért az IMEI-m törlődött. A másik kérdésem, hogy megoldható-e valamiképp, hogy ne kellejen minden egyes flashelésnél visszaírni a saját IMEIM-et, mert sejtem, hogy ismét el fog tűnni.?! Köszönöm a válaszokat!