Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ctibor

senior tag

Asszem én is a szerencsésnek közé tartozom. A teló eddigi rövid története:

850/2100 mhz változat, 1.0.4-es ROM-mal jött. Egy bug-ja volt, a date/time crash, de ha nem piszkáltam, akkor jól mutatta az időt.

Pár hét után rootoltam és CWM touch recoveryt tettem fel. Telepítettem az Xposed framework-öt és annak moduljaként a Gravity Boxot, és utóbbi segítségével a date/time bug is javítható volt (bár még egyszer jelzem: felesleges).

Az 1.0.8 gyári ROM kiadásakor nem bírtam magammal :D és telepítettem. A recovery segítségével, SD kártyáról akartam (update.zip), hogy megmaradjon a root és a touch recovery, de nem sikerült. Végigcsinálta a folyamatot, de utána ujraindítva leragadt az inew logónál.

Az SP Flash Tool segítségével tudtam végül feltenni a ROM-ot, de így a root és a recovery ugrott. Újra még nem rootoltam, mert egyelőre nem érzem szükségét, és míg korábban pár mp volt a Framaroot progival, az 1.0.8-nál az nem működik, más módot kell keresni.

Most egy bug jelentkezik néha: a telefon külső behatás nélkül 1-1 pillanatra váratlanul bekapcsol majd kikapcsol. Napi 1 max. kétszer teszi, nem zavar. Telefon jó, töltés normális (estére 30-40 %-on áll), GPS jó. Foltot nem látok.

Új hozzászólás Aktív témák