Hirdetés
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri Geri
csendes tag
Üdv. az uraknak!
Hihetetlen dolog történt szegény telómmal... ma kiesett a zsebemből köves helyre és olyan szerencsétlenül érte egy kis kő sarka, hogy a képernyő felső szélén volt kb szűk 2 mm amit épp nem takart a védő fólia de még annak is pontosan a fólia szélére esett és természetesen el is tört. :-( Egyszer már jártam így de akkor csak egy kis pötty keletkezett a fólián és felvált körülötte kb. 3 mm-es körben. Kicseréltem és kész.De most sajna nem adta ki a fólia. Ebayon ha esetleg valakit érdekel 12000.-Ft ért találtam kijelzőt. Csak még az lesz érdekes, hogy fogom a régit kivágni a keretből mert azt már én ragasztottam be speckó ragasztóval. :-)
Mindenesetre annyira szeretem ezt a telót, hogy megpróbálom megmenteni mindenképp. Már nézegettem alternatívákat de 100000 felett lennének amire esetleg lecserélném de annyival többet nekem nem érnének.
További szép napot az enyémtől legalábbis jóval szebbet kivánok az uraknak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Ingatlanos topic!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Path of Exile (ARPG)
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- További aktív témák...
- teljesen ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 1TB! Desert Titanium aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Black Titanium aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ SAMSUNG GALAXY S26 ULTRA 256GB / 512GB / 1TB 3év GYÁRI FÜGGETLEN
- Apple iPhone 15 Pro 128gb - Szép állapot, cserélt kijelző, tok+fólia, akku 100%, akár beszámítással
- iPhone 13 Pro Max Alpine Green/256GB/független/89% batt./doboz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest