Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bendo

tag

Most úgy néz ki jó, de nem merem elkiabálni.

Számtalan ROM-ot felraktam, de a jelenség mindegyiknél fent állt. Bár a telefon aktívnak jelezte mindkét SIM-et, vagy csak az egyiket (attól függött mikor hogy használtam), 10-ből kétszer tudtam telefonálni, a többi esetben nem voltam elérhető. Romonként vagy 5* raktam vissza a mentett IMEI számokat Mobiluncle Tools-al, látszólag minden ment, minden jó volt, de a probléma maradt. Próbáltam régi teló IMEI számát is, de az sem hozott sikert.

Aztán tegnap valamiért nem volt kedvem az éppen aktuális ROMnál századszorra is eljátszani a rootolást, mobiluncle tools IMEI mizériát, és MTK Droid Tools-al PC ről töltöttem vissza a NVRAM mentésem. Azóta megy :)

Most épp a MIUI romot nyúzom, és nagyon tetszik, egy napja pedig elérhető vagyok mindkét számomon, és a mobilnetek is mennek.

Számomra két tanulsága volt az egésznek :

- Concorde 5005-nek az én esetemben csak a saját preloaderével működik a flash (ez itt többször is le lett írva, de valahogy átsiklottam felette)

- Egyik rommal sem működött a lényeg, csak a saját NVRAM visszatöltése után MTK Droid Tools-al.

Szóval kopp-kopp-kopp, eddig megy :)

Új hozzászólás Aktív témák