Új hozzászólás Aktív témák
-
Bendo
tag
Most úgy néz ki jó, de nem merem elkiabálni.
Számtalan ROM-ot felraktam, de a jelenség mindegyiknél fent állt. Bár a telefon aktívnak jelezte mindkét SIM-et, vagy csak az egyiket (attól függött mikor hogy használtam), 10-ből kétszer tudtam telefonálni, a többi esetben nem voltam elérhető. Romonként vagy 5* raktam vissza a mentett IMEI számokat Mobiluncle Tools-al, látszólag minden ment, minden jó volt, de a probléma maradt. Próbáltam régi teló IMEI számát is, de az sem hozott sikert.
Aztán tegnap valamiért nem volt kedvem az éppen aktuális ROMnál századszorra is eljátszani a rootolást, mobiluncle tools IMEI mizériát, és MTK Droid Tools-al PC ről töltöttem vissza a NVRAM mentésem. Azóta megy

Most épp a MIUI romot nyúzom, és nagyon tetszik, egy napja pedig elérhető vagyok mindkét számomon, és a mobilnetek is mennek.
Számomra két tanulsága volt az egésznek :
- Concorde 5005-nek az én esetemben csak a saját preloaderével működik a flash (ez itt többször is le lett írva, de valahogy átsiklottam felette)
- Egyik rommal sem működött a lényeg, csak a saját NVRAM visszatöltése után MTK Droid Tools-al.
Szóval kopp-kopp-kopp, eddig megy

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Crimson Desert
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- Apple iPhone 16 128Gb, 12 hónap Garancia, Fehér Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128Gb, 12 hónap Garancia, Fekete, Piros, Kék Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 Pro Max 256Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó AORUS 15 X5LF RTX 4060 (140W), i5-12500H 16 GB DDR5 15,6" QHD (2560 1440) 165Hz Garancia
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM,256GB SSD,WIN10,TOUCH
- S21 256/8 dobozában
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest