- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beus33
újonc
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy tapasztalta e már valaki azt a hibát, ami nálam jelentkezett a tegnapi napon.
Az Inew V3 ugyebár dual SIM-es, tegnap ki lett próbálva a telefon micro SIM kártyával (Telenor Hálózat).Valamiért a térerő ikon narancssárgára változott, ami azt eredményezte hogy se hívni se hívást indítani nem tudtam... gondoltam semmi gond majd valamit utána olvasok és biztos könnyen meglehet oldani.
Persze visszatettem addig a normál méretű SIM kártyámat ami szintén Telenor-os és eddig semmi baja nem volt a hálózattal... itt ugyan ezt produkálta a telefon! Hálózati APN lekérve, beállítva, de valami még se jó!
Van mobilnetem, de mégse csatlakozik pedig ott a kis H betű, Wi-Fi-n is veszi a jelet, csatlakozik a hálózathoz, de mégsincs rajta net... a dátum és az idő sajnos nem állítódik be automatikusan és ha manuálisan akarom módosítani akkor meg ezt írja ki : "A beállítások alkalmazás sajnos leállt"
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB - Fekete - Szép
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB - Arany - Hibátlan
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- Licencek + laptopok + dokkolók
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest