Hirdetés
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkaroly73
csendes tag
válasz
laci laci
üzenetére
Szia!
Na tehát, valószínű hogy nem fogalmazok tisztán. Rootolni nem tudtam, amikor még jó volt a készülék, mert semmivel sem engedte. Aztán automatikusan letöltött egy 7 Mb rendszer frissítést. Feltelepítette, majd kérte hogy indítsam újra. Újra indítottam, és innentől kezdve nem lép be. Vagyis hogy nem bootol be. Csak az iNew felirat olvasható, és egy idő után belép a gyári hitvány recovery menübe, de az android baba alá azt írja ki hogy hiba. Viszont sd kártyáról semmilyen gyári, sem custom romot nem tudok feltelepíteni rá. A számítógép meg sajnos nem látja, mivel ehhez a telefonhoz még nem volt időm USB drivert feltenni (nem is tudom hogy melyik lett volna jó), és mivel gyárilag nem volt benne a (beállítások/telefonról menü alatt hogy fejlesztői lehetőségek ami tartalmazta volna az USB hibajavítási lehetőséget ami ugye ahhoz kellene hogy driverként ismerje fel a telefont) így hiába dugom fel a telefonomat a gépre azt nem látja. Mivel nem látja így a kábeles SP Flash Tool rendszerrel nem tudom feltelepíteni a gyári romot, ami megoldás lenne. Tehát amíg ezt nem tudom megoldani, hogy elinduljon a telefon a gyári rommal, addig nem tudom rootolni, és majd csak utána tudom azt a fejlesztői lehetőséget levadászni valahonnan. lehet hogy ahhoz kell a root jogosultság, de az is lehet hogy gyári hibás a rom, és azért nincsen benne a fejlesztői lehetőség. Helyette távoli nyomtatás van. Na tehát első kőrben én abban kérnék nagy segítséget, hogy a fentiek tudatában hogyan tudnék a jelenleg be sem bootoló telefonomra használható romot feltenni ami működik is. És majd csak utána jöhet a többi. Tudsz ebben segíteni? Vagy valaki? Egyébként megnéztem azt a "szájbarágós" dolgot az szerintem működni fog, csak jussak el odáig. Köszi a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Tesla topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Óra topik
- Autós topik
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy S25 128/8GB 3év Navy garancia!
- teljesen ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 1TB! Desert Titanium aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Black Titanium aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ SAMSUNG GALAXY S26 ULTRA 256GB / 512GB / 1TB 3év GYÁRI FÜGGETLEN
- Apple iPhone 15 Pro 128gb - Szép állapot, cserélt kijelző, tok+fólia, akku 100%, akár beszámítással
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest