Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkaroly73
csendes tag
válasz
laci laci
üzenetére
Szia!
Na tehát, valószínű hogy nem fogalmazok tisztán. Rootolni nem tudtam, amikor még jó volt a készülék, mert semmivel sem engedte. Aztán automatikusan letöltött egy 7 Mb rendszer frissítést. Feltelepítette, majd kérte hogy indítsam újra. Újra indítottam, és innentől kezdve nem lép be. Vagyis hogy nem bootol be. Csak az iNew felirat olvasható, és egy idő után belép a gyári hitvány recovery menübe, de az android baba alá azt írja ki hogy hiba. Viszont sd kártyáról semmilyen gyári, sem custom romot nem tudok feltelepíteni rá. A számítógép meg sajnos nem látja, mivel ehhez a telefonhoz még nem volt időm USB drivert feltenni (nem is tudom hogy melyik lett volna jó), és mivel gyárilag nem volt benne a (beállítások/telefonról menü alatt hogy fejlesztői lehetőségek ami tartalmazta volna az USB hibajavítási lehetőséget ami ugye ahhoz kellene hogy driverként ismerje fel a telefont) így hiába dugom fel a telefonomat a gépre azt nem látja. Mivel nem látja így a kábeles SP Flash Tool rendszerrel nem tudom feltelepíteni a gyári romot, ami megoldás lenne. Tehát amíg ezt nem tudom megoldani, hogy elinduljon a telefon a gyári rommal, addig nem tudom rootolni, és majd csak utána tudom azt a fejlesztői lehetőséget levadászni valahonnan. lehet hogy ahhoz kell a root jogosultság, de az is lehet hogy gyári hibás a rom, és azért nincsen benne a fejlesztői lehetőség. Helyette távoli nyomtatás van. Na tehát első kőrben én abban kérnék nagy segítséget, hogy a fentiek tudatában hogyan tudnék a jelenleg be sem bootoló telefonomra használható romot feltenni ami működik is. És majd csak utána jöhet a többi. Tudsz ebben segíteni? Vagy valaki? Egyébként megnéztem azt a "szájbarágós" dolgot az szerintem működni fog, csak jussak el odáig. Köszi a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Lexus, Toyota topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi 11T 128Gb Dual, Xiaomi 11T Pro 256Gb Dual 6 hónap Garancia, Aurora Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 128Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Vodafone / ONE / 70 es
- Poco X7 Pro - 12/256 - zöld
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060 (FOGLALVA)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs