Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sanyesz.

őstag

válasz raulicio #845 üzenetére

Nem haragszom. Nem olyan fából faragtak :N . Csak zárógondolatként, hogy miért dicsérjük, veled ellentétben a MiniDeal-t:
    2012. szeptembere vagy októbere óta vagyok "vevője" a MiniDeal-nek. Azóta jött össze az a rendelésszám, amit már említettem. Minden esetben volt is raktáron az "In stock" állapotú termék. Minden esetben legkésőbb másnap, de volt olyan, hogy az időeltolódás miatt még aznap postázták a csomagot. Minden esetben rendben megérkezett és az volt benne, amit rendeltem. Számomra ez elég reprezentatív.
    Meglepő módon pedig létezik náluk olyan felirat is, hogy "Out of stock". :)
    Nem csak az az üzlet a kínai shopoknak, hogy előre fizetsz, hanem az is, ha a vevők ne keltsék a rossz hírét.

Azt én nem zárom ki, hogy volt, akinek nem jött be egy rendelés. De ezen az alapon pl. a Pandawill-től, Focalprise-tól már senki sem rendelne (a Fastcardtech-et nem is említem), mert ott aztán vannak kacifántos esetek. Szóval ennyi. Engem nem tudtok eltántorítani, mert a fentiek miatt továbbra is "kedvencem" marad a bolt. :R

slezakimi: Miután a Xiaomi Hongmi nem kellett senkinek, hogy ne álljon két telefonban a pénz, elkezdtem árulni a THL T100s-t. Láss csodát, a nyolcmagos, fullHD-s készülékre hamar lett vevő. Aztán másnap elkelt a Hongmi is. Így kezdtem a V3 felé pillantgatni. Kíváncsi vagyok rá, de lehet, hogy lesz még T100s-em. :K

• slezakimi

senior tag

válasz raulicio #845 üzenetére

Nem aggódok hidd el :) Nem szokásom, mint ahogy a Mixeshopnál se teszem.Több mint 2 hete áll egy rendelésem,ugy hogy most is kinn van az In stock.
    Mindennap "kulturáltan" megkérdem mi van :)
    Nem vagyok egy kapkodó idegbeteg típus sem, mint ahogy más véleményét se szoktam megkérdőjelezni.
    Ám mint mondtam ez nem az a fórum ahol erről kéne vitázni, bár ahogy néztem mindegyikbe van egy megmondó ember :D

Részemról lezárva, hisz ugy gondolom ez a telefon topicja.Talán arról kéne eszmecserét folytatni.

Peace :R

Új hozzászólás Aktív témák