Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyomtató topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Mini PC
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DittyCat
tag
Sziasztok!
Hát én nagyon pórul jártam. Mivel nem mertem nekiállni a frissítésnek, bevittem a telefonomat a körúton egy kisebb boltba, ahol a srác azt mondta, sima ügy, megcsinálja egy fél nap alatt. A fél napból 5 nap lett és az eredmény siralmas.
Ugye a date/time bug volt az, ami miatt a frissítést meg akartam csináltatni. Az Android az Android, gondoltam én kis naiv, egy frissítést rá tudnak tolni bármelyik szervizben. Ezen kívül a képernyő is elvált alul a telefontól, hát gondoltam, azt is megjavíttatom. Az eredmény?
5 nap alatt nem sikerült megfelelően lefrissíteni a telefont:
Az IMEI számot sikerült belőle kiütni, amit utána több nap volt valahogy visszavarázsolni.
4.4 helyett 4.2.2 Androidot raktak rá, ezt is nehezen. A 4.4 valamiért nem akart sikerülni.
Fura üzeneteket ír ki a telefon (facebook, viber akarja tudni a pozíciómat, miután ezt első blikkre elutasítottam, most már nem tudok rajta változtatni és folyton kiírogatja ezt).
A telenoros kártyámmal korábban nem jelentkezett a 2G/3G probléma, hát most már igen, így a netem baromi lassú lett, mivel ha bekapcsolom a 3G-t, akkor nem tudok telefonálni...
A date/time bug megmaradt! Na szép...A kijelző visszaragasztásánál pedig elrepedt a telefon műanyag oldala, amit ártatlanul letagadtak, pedig hát máskor nem törhetett el. Ráadásul mindkét oldalon.
És még én éreztem magam rosszul, hogy órákig próbálkoztak a frissítéssel és emiatt túlórázott a srác. Egy magyar fiú szerelte, de a bolt araboké, akik közölték, hogy hát ők csak segíteni akartak nekem, de minek vettem én kínai telefont... Na ja. Én meg csak verem a fejem a falba, hogy miért bíztam egy pancserre? Nekem az fáj, hogy amikor látták, hogy nem megy, miért nem adták vissza, hogy bocs? Szerintem konkrétan jó játéknak tűnt még az elején, aztán már nem annyira. Félig elrontva meg hová vittem volna? Akkor már végig kellett csinálni...
Most úgy állok, hogy nem rossz, de az jó az nem ilyen. Működik, tudok telefonálni, lassan internetezni... És nagyon nézegetem a Samsungokat. De majdnem másfél évig bírta az INew és mindenki a csodájára járt és imádtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black A2894 83% Gyári Akku
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- iPhone 16 PRO 128GB fehér titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest