- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
addikt
2 hét szenvedés és egy akkucsere után meguntam a random újraindulást a telefonnál és visszatettem a vásárláskori mentésemet, plusz ugye csináltam minden progiról és adatról mentést, és azok is visszamentek.
Nem jöttem rá hogy mi a fene okozta az újraindulást, pár alkalmazást leszedtem, de nem javult. Mivel minden alkalmazást visszatettem amit használtam és mégis jó a teló, így arra tudok gondolni hogy inkább valami fájlt töröltem (clean masterrel) amit nem kellett volna, és ennek hiánya okozta a folyamatos újraindulást. De ez csak tipp.. Mindenesetre akinek ilyesmi gondja van, mentés mindenről, majd mehet vissza pl a recovery-s alapmentés, és utána vissza tudja állítani azt az állapotot amit szeretne..
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Diablo IV
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Iphone 13Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- Apple iPhone 16 128Gb, 12 hónap Garancia, Fehér Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128Gb, 12 hónap Garancia, Fekete, Piros, Kék Színben, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- 27% - Acer CBA272H VA Monitor! 1920 1080 / 100Hz / 4ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest