Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
A garanciát nem hiszem, hogy bármilyen szinten befolyásolná (még itthon sem szarakodnak, hogy ki vette a telefont, és ugye ezek még számlát sem adnak, hogy esetleg azzal problémáznának). A refund benne van a pakliban, de remélem, hogy erre nem kerül sor, mivel most érkezett szállítmány szerintem mindenhová.
Vjankovics: Holnap már leadom a rendelést, amint az utolsó jelentkező által utalt összeg megjelenik a számlámon. Egyelőre többet nem mernék bevállalni, így esetleg egy második kört valaki megejthetne, aki biztosan rendel. Ha nem jön össze, akkor megszervezem én, csak hülyén fog kinézni, hogy én már magamnak nem rendelek, csak szétdobálom a csomagokat az embereknek.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Iphone 13 Mini 128Gb-gyönyörű-100% akku
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Fekete Színben 100% Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (Apple Care+ 2027.November 16)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest