Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Asztrofotózás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Amazon Kindle
- TCL LCD és LED TV-k
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Fali konzol lapos tévékhez
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5-7640X / i7-7740X "Kaby Lake-X" és i9-7xxx "Skylake-X" (LGA2066)
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
A garanciát nem hiszem, hogy bármilyen szinten befolyásolná (még itthon sem szarakodnak, hogy ki vette a telefont, és ugye ezek még számlát sem adnak, hogy esetleg azzal problémáznának). A refund benne van a pakliban, de remélem, hogy erre nem kerül sor, mivel most érkezett szállítmány szerintem mindenhová.
Vjankovics: Holnap már leadom a rendelést, amint az utolsó jelentkező által utalt összeg megjelenik a számlámon. Egyelőre többet nem mernék bevállalni, így esetleg egy második kört valaki megejthetne, aki biztosan rendel. Ha nem jön össze, akkor megszervezem én, csak hülyén fog kinézni, hogy én már magamnak nem rendelek, csak szétdobálom a csomagokat az embereknek.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest