Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
mrgymisi
üzenetére
Szerinted melyik Exmorral szerelt telefon tud ilyen képet csinálni? Reklám... Az elefánt is képes Pug 206-ost csinálni...
Az pedig F2.0, de még mindig kompakt géphez akarod hasonlítani, aminek semmi értelme nincs, mivel ugye kis résen kis lapkára kis fény fog jutni, akárhogy is szépíti az ember. Ilyen ár mellett pedig szerintem nem elvárható, hogy egy csúcskamerás Nokiával versenyezzen.(#4893) janek69: Szerinte egy sokkal rosszabb kamera van benne, mint amit írnak. Ezért írtam a korrekt összehasonlításképpen, hogy az SP-ben és az L-ben is Exmor RS van. Ha összehasonlítja ezekkel, akkor valós képet kaphat arról, hogy mit tud az Exmor egy Sony telóban, és mit tud a V3-ban, aminek a minőségét lenézi azokhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Wi-Fi helyett koax? Igen - így működik a MoCA
- Óra topik
- További aktív témák...
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az pedig F2.0, de még mindig kompakt géphez akarod hasonlítani, aminek semmi értelme nincs, mivel ugye kis résen kis lapkára kis fény fog jutni, akárhogy is szépíti az ember. Ilyen ár mellett pedig szerintem nem elvárható, hogy egy csúcskamerás Nokiával versenyezzen.