Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
Jolly87
üzenetére
1. rá lehet pakolni a 4.4..-es androidot?
amint valaki készít egy ilyen romot erre a telefonra, azonnal rá lehet majd rakni
2. érdemes rootolni?létezik hozzá jobb rom?Ha igen linket kérhetnék?
attól függ mire használod, ha tweak progikat is használsz akkor természetesen. Minél jobb? Milyen verziód van? Linkek szerteszét a topikban
3. feltettem pár játékot/alkalmazást/tisztító progit viszont a memóriát vmi nagyon zabálja, vagy lehet csak nekem tűnik soknak, de ha kilövöm a task killerrel ami épp fut akkor 60%, egyébként simán felmegy 80-90%-ra is.
Tudtok erre magyarázatot vagy megoldást?
Igen, isten hozott az android világában, a telefont használd egészséggel és ne gyötörd magad a memória állapot nézegetésével, azzal foglalkozik az android. Minden féle task killer felesleges, 4.2-ben már a rendszer alkalmazásokat is tilthatod az alkalmazás beállításoknál.4. hiába állítom be, h alapjáraton a belső memóriára tegye a cuccokat ha playről szeretnék letölteni egy játékot ami mondjuk 1 giga azt irja h nicsn elég hely az sd kártyán. ami tény és való, de én nem is az sd re szeretném feltenni...
szerintem ezt a játkéok szeretnék így, mert ez az általános szokás: appot a belső tárra, adatokat az SD kártyára szoknak telepíteni.5. usb vel összekötöm pc-vel miért nem látom a belső memória tartalmát? miért csak az Sd-ét?
Attól félek azt nem tudod leválasztani ha van SD kártya is, de erről majd okosabbak mondanak mást ha nem így van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- Dell 90W USB-C töltő
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- ÚJ Bontatlan Honor X7d 6/128GB fekete/ 12 hónap jótállással!
- Beszámítás! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest