- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Hangtechnika (pa, stúdió, analóg, digitális, pc)
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
válasz
janek69
üzenetére
Ha a kamera a fontos, Hongminál nem találsz jobbat (igaz, abban Samsung kamera van). Az iNEW v3 ha nem Telenoros vagy, akkor is tökéletes. Én viszont Hongmi "hívő" vagyok, bár abban meg a videó hang ami nem tökéletes, de kinek mi a fontos. Nekem ami fontos, azt mind tudja a Hongmi, a gyengeségei (nekem) egy legyintéssel elintézhető (nem jó hang a videó alatt - bár ez már megoldva,) gombok nem világítanak, az akksija egy jó komprumisszum.
Az iNEW egy igazi öszvér: semmiben nem kiemelkedő, de mindenben átlag, vagy afölötti teljesítmény (kivéve akksi). Remélhetőleg a bugjai is megszűnnek, támogatás/frissítés folyamatosnak mondható - foglalkoznak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Pixel 7 értékelésre vár
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple MacBook Pro 14 (2023) M3 Pro 18GB/500GB használt, újszerű 100% akku (9 ciklus)
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest