Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
petiteto31
csendes tag
válasz
tepimartin
üzenetére
Én a cseh féle 1.0.8-as GPS fixet raktam fel, alapból így sem működött. De sikerült lelket lehelni belé

Először felraktam a FasterGPS nevű alkalmazást és itt beállítottam az NTP szervert értelemszerűen Európára és Magyarországra.
Ezután felraktam a Mobileuncle MTK Tools nevű alkalmazást.
Ezen belül Engineer Mode/EngineerMode (MTK) menüpont. Itt a fülek között átbaktattam az utolsó "Location" fülre, majd a "Location Based Service" menüpontba beléptem. Itt van egy olyan rész, hogy "A-GPS Mode". Nekem itt alapértelmezetten az "MSA" opció volt kiválasztva, úgyhogy ezt átraktam "MSB"-re.
Majd vissza az alkalmazás főmenüjébe és a "Power GPS Search" menüpontban kiválasztottam a "GPS Set" menüpontot.
Utolsó lépésként letöltöttem a a GPS Fix alkalmazást és kivártam azt a 15 percnyi ténykedését (szabad ég alatt!!! fedett helyen (még ablakban sem) lókakit sem értem el).Ezen lépések után nagy meglepődésemre magához tért a GPS és azóta is tökéletesen működik

Viszont a Telenor problémát még sehogy sem sikerült megoldanom. Már voltam a Telenorban is, ahol ketten próbáltak 1 órán keresztül megbirkózni ezzel a jelenséggel, nem sok sikerrel

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Lavender Független, garanciális Budapest ajándék Buds pro
- Új MSI 16 Vector QHD+ 240Hz Ultra 9 275HX 24mag 32GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB Win11 Garancia
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest