Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Google Home/Nest
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
gomb világításra én is a Soft Button light-ot ajánlom vagy a gravitybox-ot.
rootolásra a V3 root eddig nekem jól működött (érdekes, hogy most kínaiul beszél, pár rommal ezelőtt még angolul karattyolt)
GPS: teszteltem most már többet és azt kell mondjam, teljesen kielégítő lett a GPS-es navigáció, mind google, mind waze navikkal. kb 1 percen belül mindig van első fix és 2-3 percen belül stabilizálódik is. Menet közben semmi gondja nincsen, útvonal letéréskor is gyorsan vált. Egyedül álló helyzetben hajlamos szédülni egy kicsit, forog körbe és emiatt néha arréb is ugrik kicsit, de nem vészes, ha elindulok beáll a helyére és ez se túl gyakori. Szerintem a kompasz lett túl érzékeny és azonnal reagál minden mágneses változásra. Teszteltem BP belvárosban is, ott is jól működött.
szoftveres GPS tweak amiket alkalmaztam: gpsconf a régi ZTE-mből, ahol time servernek magyar cím van megadva, gravity sebesség fix (szerintem ez javítja a buildprop-os dalvik beírást, modem fájl csere (101-es modem fájl 108-as ROMon) CDSinfo.apk csere, ril csere.
hardveres tweak: alufólia rásegítés az antennára (sok kísérlet alapján a jó térerejű holdakon 3-5 SNR javulást hoz, illetve több holdat tart fogásban és kevésbé ugrál.Persze lehet ezek mind placebo tweak-ek, de mivel most jól működik ezek maradnak

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Assetto Corsa Rally
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Formula-1
- További aktív témák...
- SAMSUNG S25 512GB - navy blue
- Xiaomi Redmi Note 15 Pro 8/256GB Szinte új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 64GB 100% Akku Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest