Hirdetés
- Pofonegyszerűvé teszi az AI-t az új AMD Software
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
adams55
üzenetére
Bár nem kéne etetni a trollt, de most nem bírom ki: köszönjük a teljes hozzánemértésről tett nyilatkozatodat , ugyan áruld már el, hogy hogyan okozhat egy kis folton "lilásodást" egy szoftver telepítés? A "meghibásodásokról amiket ugye megérdemlünk" már nem is kérdezlek. Azért ha egyszer talán bármiben segítségre lesz szükséged, keress minket bátran, nem leszünk ilyen nagyképűek veled, de azért majd jusson eszedbe ez a kis szösszeneted.
ON
Beszámolok az érdekes fejleményekről. Mint írtam 108 official romon cseréltem pár fájlt:
- modem fájlok mindét mappában, mddb-ben WG fájl kiiktatva, reggel egy data/cache törléssel indítottam
- CDSinfo.apk 101-esre cserélve
- lib\mtkril.so fájlok 101-esre cserélve
(Ha mást cseréltem akkor teljesen elvesztette a telefonálási képességeit a rendszer: phone.apk, telephonyprovider.apk, cellconnservices.apk)
Eredmények:
- térerő (telenor és tcom) teljesen megfelelőek
- 900-as sáv aktívnak látszik MUT szerint, de kipróbálni nem tudom, mert nincs vodás kártyám
- Telenor bug továbbra is fennáll, ezek szerint nem a 900-as sáv hiánya zavarta meg, hanem vagy az IMT-2000-es beállítások vagy valamelyik apk a hibás az 108-asokban. További fájlcserékkel majd este tudok szórakozni.
- GPS: reggel autóban nyílt útszakaszon dugóban araszolva TTFF 48sec (!!! szűz, nem GPS-mókolt 108), kb 2-3 perc alatt 9 hold, 6-7 állandóan kapcsolatban és 25-ös vonal felett MUT szerint, 4-5 mindig 30 felett.
- Google navigáció: hihetetlen de méter pontos, egy alkalommal sem hibázott, nem ugrált, mindig fordult azonnal az autóval (Hungária krt.-Egér út kb 20 perces hol ácsorgás, hol 70-el száguldás), a telefon életében először a hídon kelt át a Dunán
Fogalmam sincs mitől lett hirtelen jó teljesen. (Egyelőre még a gyári google térkép van fent, babonából nem mertem frissíteni, még majd a délutáni utakat is ellenőrzöm ebben az állapotban.
- képernyőzár-bug továbbra is létezik (egyelőre csak Telenor kártyával használtam, de tisztán látszik, hogy adatletöltéskor ugrik a zárás)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Pofonegyszerűvé teszi az AI-t az új AMD Software
- Napelem
- Gitáros topic
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hardcore café
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium Karcmentes állapotban!
- CSERE IS! Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8/256 Aurora Purple
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Vadonatúj iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Apple garancia!
- iPhone 17 PRO MAX 256GB deep blue makulátlan 3 év Apple garancia! 2028 október 3-ig! Fulldoboz!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fogalmam sincs mitől lett hirtelen jó teljesen. (Egyelőre még a gyári google térkép van fent, babonából nem mertem frissíteni, még majd a délutáni utakat is ellenőrzöm ebben az állapotban.