Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- RAM topik
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az AOC hordozható monitora megkímél az anyagi csődtől
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vjankovics82
senior tag
4.2x van ìrva akkor mit jelent? Viszont az jó hìr hogy tudnak hìvni a 20 -on adatkapcsolatnál és 3G- nél egyszerre bevan kapcsolva!
a másik meg hogy sokkal gyorsabb! 1.0.4- es rom után lehet fölrakni és szabadon lehet választani progikat és rootolt is! Szóval nem bántam meg hogy megvettem 2 dollárèrt legjobb! Amúgy letudjátok tölteni mert nekem kód kellett hozzá? A gps nem próbáltam!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- Lenovo L13 G2 Core i7 1165G7 16 Gb Ram FullHD IPS Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a másik meg hogy sokkal gyorsabb! 1.0.4- es rom után lehet fölrakni és szabadon lehet választani progikat és rootolt is! Szóval nem bántam meg hogy megvettem 2 dollárèrt legjobb! Amúgy letudjátok tölteni mert nekem kód kellett hozzá? A gps nem próbáltam!!!